Petuxe Shampoo alle vachten

De PETUXE-shampoovoor alle vachttypes is ontwikkeld als een neutraal product, met een pH gestabiliseerd op 7,4, goed wasbaar, 0hydraterend en vitaliserend. Voor elk type vacht. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, vitamine E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum.

Bestellen ?
naar bestelpagina

Omschrijving
De PETUXE-shampoo voor alle vachttypes is ontwikkeld als een neutraal product, met een pH gestabiliseerd op 7,4, goed wasbaar, hydraterend en vitaliserend. Voor elk type vacht. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, vitamine E om kracht en glans te geven, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum.


Gebruiksaanwijzing
Dit is een professioneel product, geconcentreerd, dat direct op de natte vacht kan worden gebruikt, of verdund in 1 deel shampoo voor 20 keer heet water. Als gebruiksmethode wordt aanbevolen om de hele vacht grondig te bevochtigen met warm water en de shampoo aan te brengen op alle delen van de hond of kat, te beginnen met de benen, het lichaam en het laatste hoofd, met speciale aandacht voor de gevoelige gebieden, ogen, neus en oren, activeer het product door krachtig te wrijven, af te spoelen met licht lauw water of als het seizoen van het jaar water op kamertemperatuur toelaat.

Sample verpaking 50 ml
Particuliere verpakking 200 ml
Professionele verpakking 500 ml
Professionele verpakking 5000 ml

Certificaties
Onze producten zijn 100% vrij van dierlijke bijproducten, daarom certificeren we ze als natuurlijk en we certificeren ze ook dermatologisch. Op deze manier wordt PETUXE ontwikkeld en vervaardigd volgens ISO: • GMP: Good Manufacturing Practices ISO 22716. • ISO 9001 Quality Management and Commitment • Management and Commitment to the Environment ISO 14001


Ingrediënten
Water, natriumlaurethsulfaat, cocamide DEA, COCAMI-DOPROPYL BETAINE, decylglucoside, natriumchloride, PARFUM, glycerine, STEARYLTARTRAAT DIHYDROXYPROPYLDIMONIUM OLIGOSACHARIDEN, hydroxypropylguar hydroxypropyltrimoniumchloride, natriumbenzoaat, POLYQUATERNIUM-10 polyquaternium-7, tocoferylacetaat propyleenglycol HEXYL CINNAMAL, benzylsalicylaat, citroenzuur, panthenol, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-isomethyl ionon, LINALOOL, natriumhydroxide, LIMONENE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, mAGNESIUMNITRAAT, Olea europaea fruitolie, isopropylalcohol, magnesiumchloride, METHYLISOTHIAZOLINONE..

Terug naar overzicht
Terug

8% extra korting bij bestelling vanaf 350 euro

Bij een bestelling vanaf 350 euro, krijgt u een extra 8% winkelkorting.

Verdeling België/Luxembourg

Petuxe producten leveren we uitsluitend in België/Luxemburg binnen de 3 werkdagen.

We leveren op tijd!

Al onze producten zijn in voorraad, dus leveren we op tijd! Mogen er voorraad problemen zijn, dan melden we u dit vooraf.