Petuxe kleurversterkende shampoo.

De PETUXE kleurversterkende shampoo is ontwikkeld als een neutraal product, met PH gestabiliseerd op 7,5, goede reiniging, hydratatie en vitaliserend vermogen. Om de kleur van alle vachten tot leven te brengen. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, groene thee-extract, aminozuren uit soja, maïs en tarwe om vitaliteit te geven, vitamine B5 en E om kracht en glans te geven, vitamine C, antioxidanten om de kleur te beschermen, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, bescherming tegen de zon om de kleur van de vacht te verzorgen, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum.

Bestellen ?
naar bestelpagina

Omschrijving
De PETUXE kleurversterkende shampoo is ontwikkeld als een neutraal product, met PH gestabiliseerd op 7,5, goede reiniging, hydratatie en vitaliserend vermogen. Om de kleur van alle vachten tot leven te brengen. De belangrijkste kenmerken zijn verschillende, biologische olijfolie als hydratatiebasis, groene thee-extract, aminozuren uit soja, maïs en tarwe om vitaliteit te geven, vitamine B5 en E om kracht en glans te geven,vitamine C, antioxidanten om de kleur te beschermen, panthenol om te hydrateren en revitaliseren, bescherming tegen de zon om de kleur van de vacht te verzorgen, en als unieke finishing touch van PETUXE, een essentieel en langdurig parfum.


Gebruiksaanwijzing
Dit is een professioneel product, geconcentreerd, dat direct op de natte vacht kan worden gebruikt of verdund in 1 deel shampoo voor 20 keer heet water. Als gebruiksmethode wordt aanbevolen om de hele vacht grondig te bevochtigen met warm water en de shampoo aan te brengen op alle delen van de hond of kat, te beginnen met de benen, het lichaam en het laatste hoofd, met speciale aandacht voor de gevoelige gebieden, ogen, neus en oren, activeer het product door krachtig te wrijven, af te spoelen met licht lauw water of als het seizoen van het jaar water op kamertemperatuur toelaat.

Particuliere verpakking 200 ml
Professionele verpakking 500 ml
Professionele verpakking 5000 ml

Certificaties
Onze producten zijn 100% vrij van dierlijke bijproducten, daarom certificeren we ze als natuurlijk en we certificeren ze ook dermatologisch. Op deze manier wordt PETUXE ontwikkeld en vervaardigd volgens ISO: • GMP: Good Manufacturing Practices ISO 22716. • ISO 9001 Quality Management and Commitment • Management and Commitment to the Environment ISO 14001


Ingrediënten
Water, natriumlaurethsulfaat, kokoamide DEA, COCAMI-DOPROPYL BETAINE, decylglucoside, natriumchloride,PARFUM, glycerine, ethylhexylmethoxycinnamaat,HYDROXYPROPYL guarhydroxypropyltrimoniumchloride, POLYQUATERNIUM-10, natriumbenzoaat, tocoferylacetaat, propyleenglycol, STEARYLTARTRAAT DIHYDROXYPROPYLDImonium oligosacchariden, citroenzuur, pANTHENOL,HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CORN / tarwe / SOY aMINOZUREN, ascorbylpalmitaat, benzylsalicylaat, HEXYLCINNAMAL, natriumhydroxide, Camellia sinensis extract,METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, mAGNESIUMNITRAAT, Olea europaea fruitolie, fenoxyethanol, isopropyl ALCOHOL , MAGNESIUMCHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINON, CI 16185, SORBINEZUUR, BHT, CI 19140.

Terug naar overzicht
Terug

5% extra korting bij bestelling vanaf 400 euro

Bij een bestelling vanaf 400 euro, krijgt u een extra 5% winkelkorting.

Verdeling België/Luxembourg

Petuxe producten leveren we uitsluitend in België/Luxemburg binnen de 3 werkdagen.

We leveren op tijd!

Al onze producten zijn in voorraad, dus leveren we op tijd! Mogen er voorraad problemen zijn, dan melden we u dit vooraf.